Coronavirus en kerkdiensten

Het kabinet heeft een aantal maatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus af te remmen. Helaas raakt dit ook de manier waarop wij kerkdiensten en andere activiteiten vormgeven. Voor het bijwonen van kerkdiensten is een coronatoegangsbewijs niet verplicht. Het past niet in het kerkelijk denken om van tevoren te controleren of mensen welkom zijn. Dit betekent dat we weer 1,5 meter afstand zullen houden en bij binnenkomst en verlaten van het kerkgebouw een mondkapje dragen.

We ontvangen graag gasten, maar zullen helaas het aantal wel moeten beperken. Als u een kerkdienst wilt bijwonen, mail dan naar aanmelden@cgk-utrechtwest.nl.

We blijven het kerkgebouw goed ventileren. Het kan daarom soms kouder zijn dan u misschien aangenaam vindt. Collecteren doen we digitaal. Bij de uitgang zijn collectezakken beschikbaar voor wie graag contant geeft.

Verder bent u van harte welkom om onze diensten online te volgen. Dat kan live elke zondag om 10 en 17 uur in het Nederlands en om 14 uur in het Engels en Nederlands via de pagina Kerkdiensten beluisteren (audio) of Kerkdienst in beeld (beeld+audio). De beelduitzendingen zijn ook te vinden op ons YouTube-kanaal.

Update 27 november
Nu de overheid een ‘avond-lockdown’ heeft ingesteld, zijn de aanvangstijden van onze middagdiensten gewijzigd. De ICF-dienst begint om 13.30 uur en de Nederlandstalige dienst om 15.45 uur. Dit geldt (in elk geval) voor de diensten van 28 november, 5 en 12 december.

Geplaatst in Home, Nieuwsberichten.