Update rond coronavirus

Wegens de situatie rondom het Coronavirus houden we in de Mattheüskerk kleinschalige kerkdiensten met een beperkt aantal bezoekers. Wij houden elke dienst een aantal plaatsen vrij voor gasten. Wilt u te gast zijn in een dienst? Van harte welkom! Meld u zich dan uiterlijk de donderdag voorafgaand aan via aanmelden@cgk-utrechtwest.nl. Vermeld in de e-mail om welke dienst het gaat, de namen van de personen die u opgeeft en of u kinderen naar de crèche wilt brengen. U krijgt dan zo snel mogelijk bericht.

Uiteraard volgen we de richtlijnen van de overheid bij het organiseren van kerkdiensten. Dit betekent onder meer:

• Als u ziek bent of verkoudheidsklachten heeft, kunt u de kerk niet bezoeken.
  • We gebruiken alleen de hoofdingang aan de voorzijde van de kerk.
  • Bij binnenkomst desinfecteert u uw handen. U krijgt daarna een plek in de kerk toegewezen. We vermijden heen en weer lopen in de kerk.
  • We lenen momenteel geen Bijbels of Weerklank-bundels uit. U dient een eigen exemplaar mee te nemen.
  • Meezingen is helaas niet toegestaan.
  • We collecteren digitaal. Voor gasten is het mogelijk om bij te dragen via een QR-code of via de app ‘Givt’. Ook staan er bij de uitgang collectezakken.

Verder bent u van harte welkom om onze diensten online te volgen. Dat kan live elke zondag om 10 en 17 uur in het Nederlands en om 14 uur in het Engels en Nederlands via de pagina Kerkdiensten beluisteren (audio) of Kerkdienst in beeld (beeld+audio). De beelduitzendingen zijn ook te vinden op ons YouTube kanaal.

Wij geloven dat God, ook in deze moeilijke tijden, de wereld in zijn hand houdt. Wij bidden voor de bewoners van onze stad en voor onze volksgezondheid.