Verhuur

De prachtige Mattheüskerk biedt u diverse mogelijkheden voor zaalhuur in het midden van Nederland. De kerk beschikt over verschillende ruimten, die alle voorzien zijn van moderne voorzieningen. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid en in minder dan vijf minuten rijden, bent u op de A2.

Om de kerk optimaal tot zijn recht te laten komen, dienen de verhuuractiviteiten te liggen in het verlengde van de kerkelijke activiteiten. In dit spectrum kunt u bijvoorbeeld denken aan conferenties, lezingen, vergaderingen en diploma-uitreikingen. Ook kunt u de kerk natuurlijk gebruiken voor een huwelijkssluiting.
Elke zondag wordt de kerk gebruikt voor de diensten van de eigen gemeente. Op deze dag wordt de kerk niet verhuurd. Door de week zijn er voldoende gelegenheden waarop de Mattheüskerk niet in gebruik is.

  • De kerkzaal heeft ongeveer 400 zitplaatsen. Geluidsversterking en ringleiding is aanwezig, eventueel kan ook het orgel worden gehuurd.
  • De consistorie kan gebruikt worden voor een groep tot maximaal 15 personen.
  • De kleine zaal (bereikbaar via een trap) kan gebruikt worden voor een groep tot maximaal 15 personen.
  • De grote zaal kan gebruikt worden voor een groep tot maximaal 65 personen.

Wifi is in alle zalen gratis beschikbaar. Van whiteboard, beamer en piano (alleen in kerkzaal en grote zaal) kan in overleg gebruik worden gemaakt. Op het gebied van catering zijn er diverse mogelijkheden. Bekijk de verhuurtarieven.

De beschikbaarheid/bezetting van de zalen is via één van de volgende links in te zien. De getoonde beschikbaarheid is indicatief, voor een uitsluitend antwoord neemt u contact op met het kostersechtpaar.

Voor meer informatie en reserveringen van zalen kunt u contact opnemen met het kostersechtpaar, fam. M. van der Meide, telefoon 06-30887948 of e-mail koster@cgk-utrechtwest.nl.