Uitnodiging belijdeniscatechisatie

Op maandag 17 september begint de belijdeniscatechisatie. Een seizoen lang bereid je je dan voor op het doen van geloofsbelijdenis.

In de doop heeft de Heere God beloofd dat Hij er voor je wil zijn. Als Vader, Zoon en Heilige Geest zorgt Hij voor je, vergeeft Hij je en wil Hij je nieuw maken. Als die boodschap tot je doordringt, echt bij je binnen komt, vertrouw je je aan Hem toe. Dat is geloven en daar mag heel de wereld getuige van zijn. Dat noemen we geloofsbelijdenis afleggen.

Een heel seizoen bereid je je daar op voor. We bespreken de hoofdlijnen van de Bijbel. Wie is de Heere? Wie ben ik? En hoe leef ik met Hem en anderen? We praten over je vragen en twijfels. We oefenen Bijbellezen en bidden. We doen dat aan de hand van het boekje Discipelschap van ds. L.M. Vreugdenhil. Ook gaan we de gemeente in waarvan je deel gaat uitmaken en denken we na over de christelijke traditie waarin we staan o.a. door in Utrecht op zoek te gaan naar de vele sporen van God in de stad.

Wees welkom! Iedere maandagavond (behalve in de schoolvakanties) om 21.00 uur in de consistorie van de Mattheuskerk. Opgeven kan via predikant@cgk-utrechtwest.nl. Neem ook gerust contact op als je nog twijfelt of (nog) geen lid bent van onze gemeente.

Geplaatst in Actueel, Nieuwsberichten.